Chef De Especialidades

Detalles de la oferta

Summary

You will be responsible for the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. You will be responsible to function as the Hotel Chef, and to ensure that all the outlets and banquets operate successfully, in accordance with the standard of the hotel, and that they are individually profitable.

**Qualifications**:
Ideally with an apprenticeship or professional diploma in Food Production. Minimum 2 years work experience as Executive Sous Chef, or Chef de Cuisine in larger operation. Good practical, operational and adequate administrative skills with a flair for creativity are a must.


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Ayudante De Panadero

La persona deberá elaborar los paninis a la hora del servicio, ayudar en la producción de masas laminadas, panes con masa madre, rellenos y coberturas. Tipo...


Desde Love Bakery - Yucatán

Publicado 4 days ago

Ama De Llaves

**Ama de llaves** **Puesto** Coordinación del personal de limpieza, inventarios, supervisión de los alojamientos. **Funciones** - Coordinar equipo de limpi...


Desde Housemid - Yucatán

Publicado 4 days ago

Auxiliar De Cocina

**¡ESTAMOS CONTRATANDO!** - Museo de la Gastronomía Yucateca está contratando:_ Auxiliar de cocina (Linea) **Ofrecemos**: - Pago semanal. - Propinas seman...


Desde Museo De La Gastronomía Yucateca - Yucatán

Publicado 4 days ago

Cocinero B

¡Forma parte de uno de los restaurantes más populares **DELINA**! Actividades: - Seguir la lista de preparación creada por el chef para planificar sus tare...


Desde Yerbasanta - Yucatán

Publicado 4 days ago

Built at: 2024-11-05T07:57:06.856Z