Chef De Especialidades

Detalles de la oferta

Summary

You will be responsible for the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. You will be responsible to function as the Hotel Chef, and to ensure that all the outlets and banquets operate successfully, in accordance with the standard of the hotel, and that they are individually profitable.

**Qualifications**:
Ideally with an apprenticeship or professional diploma in Food Production. Minimum 2 years work experience as Executive Sous Chef, or Chef de Cuisine in larger operation. Good practical, operational and adequate administrative skills with a flair for creativity are a must.


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Costureros Con O Sin Experiencia

**AVANTE IXIL POR EXPANSIÓN SOLICITA**:**COSTUREROS CON O SIN EXPERIENCIA**Escolaridad: Primaria en adelanteExperiência no necesaria (capacitamos)Si cuenta c...


Avante Textil - Yucatán

Publicado 9 days ago

Obreroa De Santa Rita Cholul

Estamos en bsqueda de persona comprometidaActividades a realizarProducir salsas acorde al programa de produccin, Apoyo en el empaquetado de bolsas de sal Seg...


Yucatán

Publicado 9 days ago

Personal De Restaurante Bartender Meserao Ayudantes De Cocina

Experiencia previa en un restaurante o en el sector de la hospitalidad preferible pero no excluyente capacidad para trabajar en equipo y bajo presion


Nglish Mid - Yucatán

Publicado 9 days ago

Cocinero A

Solicito cocinero a con experiencia restaurante la cabana l v de 8 am a 5 pm sabado de 7 am a 200 pm informes 833 2552344 tipo de puesto tiempo


Restaurante La Cabaña - Yucatán

Publicado 9 days ago

Built at: 2024-12-01T19:17:01.706Z