Chef De Especialidades

Detalles de la oferta

Summary

You will be responsible for the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. You will be responsible to function as the Hotel Chef, and to ensure that all the outlets and banquets operate successfully, in accordance with the standard of the hotel, and that they are individually profitable.

**Qualifications**:
Ideally with an apprenticeship or professional diploma in Food Production. Minimum 2 years work experience as Executive Sous Chef, or Chef de Cuisine in larger operation. Good practical, operational and adequate administrative skills with a flair for creativity are a must.


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Project Manager - Proyectista Arquitecto

Despacho de arquitectura se encuentra en búsqueda de Project ManagerRequisitos:Radiqué en Mérida, YucatánDisponibilidad de horarioLicenciatura en arquitectur...


Desde Grupo Lahe - Yucatán

Publicado 9 days ago

Cocinero, Plaza Paseo Canek

**Foodology Inc México MÉRIDA**- **ZONA PLAZA PASEO CANEK**- **_La mejor startup de alimentos en Latinoamérica te invita a ser parte su gran equipo_****¿Qué ...


Desde Foodology México - Yucatán

Publicado 9 days ago

Panadero Repostero

**Buscamos Lic. en Gastronomía con experiência.** **Desde $5,000 quincenales brutos pagados en cuenta de nómina, Prestaciones de ley, Horario de trabajo LUNE...


Desde Kiichpan - Yucatán

Publicado 9 days ago

Productor Audiovisual

**Aptitudes**: - Liderazgo - Trabajo en equipo - Resolución de problemas **Conocimientos en**: - Producción audiovisual - Logística - Encuadres - Iluminac...


Desde Toma 1- Casa Productora - Yucatán

Publicado 9 days ago

Built at: 2024-11-05T05:34:45.528Z