Detalles de la oferta

A leader in the hospitality industry are looking for an Executive Chef to join one of their hotels based in Venda (Thohoyandou).
- Responsible for the administration and control of all Kitchen areas
- Supervises Sous Chefs, Chef de Parties, Cooks and all other kitchen staff
- Assists in menu planning, food purchasing, food cost control and various other assignments, i.e. menu pricing, banquets, etc..
- Supervises and checks the quality and quantity of food served

**Education and Experience**
Must have experience working with 5-star hotels

Diploma/Degree from International Hotel School in Culinary Arts/Cookery or related
- For more information please contact:
**Elana Samuel


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Pastelero

Somos un ícono de la repostería en México por nuestros clásicos pasteles y panadería de alta calidad, innovación continua y servicio excepcional. Gracias a e...


Desde Bimbo - El Globo - México

Publicado 11 days ago

Cocineros Big Bola Casinos San Luis Potosi

BIG BOLA CASINOS SAN LUIS POTOSI esta en busca de "COCINEROS" Únete a nuestro equipo de trabajo y desarrolla tus habilidades dentro de un excelente ambiente...


Desde Bigbola Casinos - México

Publicado 11 days ago

Auxiliar De Cocina

Debido al éxito en nuestra apertura de La Comer Juriquilla, nos encontramos en búsqueda de AUXILIAR DE COCINA **Requisitos**: Escolaridad: Secundaria Cono...


Desde La Comer - México

Publicado 11 days ago

Supervisor De Bodas

**Vacante para la empresa MARIVAL RESORTS en Nuevo Vallarta -Bahía de Banderas, Nayarit**: Hotel Marival Resorts Busca tu talento como: **Supervisor de Boda...


Desde Marival Resorts - México

Publicado 11 days ago

Built at: 2024-11-01T08:28:44.341Z