Detalles de la oferta

A leader in the hospitality industry are looking for an Executive Chef to join one of their hotels based in Venda (Thohoyandou).
- Responsible for the administration and control of all Kitchen areas
- Supervises Sous Chefs, Chef de Parties, Cooks and all other kitchen staff
- Assists in menu planning, food purchasing, food cost control and various other assignments, i.e. menu pricing, banquets, etc..
- Supervises and checks the quality and quantity of food served

**Education and Experience**
Must have experience working with 5-star hotels

Diploma/Degree from International Hotel School in Culinary Arts/Cookery or related
- For more information please contact:
**Elana Samuel


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Capturista Agencia Aduanal (Casa/ Vucem)

**CONOCIMIENTO COMPROBABLE EN ADUANAS** **Conocimiento en logística experiência obligatoria de 1 año.** **Para laborar en Alcaldía Miguel Hidalgo CDMX, viv...


Grupo Iande - México

Publicado 13 days ago

Líder De Proyecto Diseño Mobiliario Retail

**Sobre la empresa**: Compañía dedicada al diseño y fabricación de carpintería de obra y ejecución de proyectos contract para industria _retail_ se encuentra...


Implicarthe - México

Publicado 13 days ago

Capturista-Boca Del Río, Ver

Ubicación: Boca del Río_ - **Retos a los que te enfrentas**: - Proceso de Captura de Datos de Solicitudes de Crédito en Sistema Validación y -Corroboración ...


Provident México - México

Publicado 13 days ago

Técnico De Cocina

Instalación de equipos de cocina industrial Mantenimiento predictivo, preventivo y correctivo a equipos de cocina industrial Tipo de puesto: Tiempo complet...


Ares Reclutamiento - México

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-12-18T10:37:58.104Z